پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  84591تاریخ انتشار:  11 اردیبهشت 1403 - 13:10
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

 پریودی؟ این غذا را حتما بخور، سرشار از خاصیته!

در دوران پریود نباید شما فقط مراقب دردهای بدنیتان باشید و مسکنی برای آنها بخورید!
به گزارش همدان پرس؛ راهنماتو نوشت: «هر چیزی نباید بخوری که! این دوره خیلی تغذیه‌ت مهمه!» در دوران پریود نباید شما فقط مراقب دردهای بدنیتان باشید و مسکنی برای آنها بخورید! تنها نباید هوای روح و روانتان را داشته باشید تا این چند روز نوسان هورمونی طی بشود. تغذیه شما در این دوران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که نباید آن را ساده بگیرید.

پریودی؟ این غذا را حتما بخور، سرشار از خاصیته!

در طب سنتی اعتقاد دارند که باید به طبع سرد و گرم غذاها توجه کرد. عدسی سرشار از خاصیت است و از آنجا که خانم‌ها در دوران قاعدگی خون زیادی از دست می‌دهند لازم است که این خون از دست رفته به وسیله راه‌های مختلف جبران شود. عدس آهن مناسبی دارد و برای این دوران خیلی توصیه می‌شود. از آنجا که اسفناج هم آهن بالایی دارد در کنار هم کمک بسیار خوبی برای شما خواهند بود. اما برای خنثی کردن طبع سرد عدس یک توصیه در این دستور وجود دارد که حتما آن را بخوانید و رعایت کنید.


عدسی پیش روی شما با همه عدسی‌ها فرق دارد. طعم آن بسیار خوشمزه‌تر است و از خوردن آن پشیمان که نخواهید شد هیچ، همیشه از این دستور استفاده خواهید کرد!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
عدس

یک پیمانه

سیب زمینی

یک عدد

پیاز

یک عدد

اسفناج

یک دسته

سماق

یک قاشق مرباخوری

پودر دارچین

یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل سیاه

به میزان دلخواه

طرز تهیه:

عدس را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و زودتر بپزد.

سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.

پیاز را بشویید و پوست گرفته و خلالی نازک برش بزنید.

در یک قابلمه مقداری روغن یا کره بریزید و پیاز را در آن تفت بدهید تا طلایی و خوشرنگ شود. سیب زمینی نگینی شده را به آن اضافه کنید و وقتی کمی تفت خورد عدس خیس خورده را داخل قابلمه بریزید.

مقداری آب اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید. اجازه بدهید عدس بپزد و کم کم خوراک شما جا بیفتد. سیب زمینی لعاب خوبی به آن خواهد داد و به اصطلاح آب و دان جدا نمی‌شود!

نکته مهم در طبخ این عدسی پودر دارچین و سماق است. اضافه کردن آنها طبع سرد این غذا را خنثی خواهد کرد و همینطور عطر بی نظیر و جادویی به آن می‌بخشد که اشتهای شما را چندبرابر خواهد کرد.

وقتی عدس خوب جا افتاد یک دسته اسفناج را که شسته‌اید اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا اسفناج‌ها هم پخته شوند. ترکیب طعم عدس در کنار اسفناج فوق العاده خواهد شد. امتحان کنید و هم لذت ببرید و هم دوران قاعدگی خوبی برای خودتان بسازید. حتما در روز اول این خوراک را درست کنید تا انرژی زیادتری بگیرید. نوش جان.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir